23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Athena IT-Group A/S
Athena IT-Group udvider direktionen fra to til tre medlemmer, idet den hidtidige bestyrelsesformand Jens Erik Thorndahl er tiltrådt som ny administrerende direktør.

Samtidig fratræder Jens Erik Thorndahl som bestyrelsesformand. Bestyrelsen har konstitueret sig med Helge Munk som ny formand.

FEHA (Foreningen af Fabrikanter og Importører af Elektriske Husholdningsapparater)
Martin Riis, direktør i OBH Nordica Danmark A/S, er ny i bestyrelsen. Han afløser OBH’s stifter Ole Bødtcher-Hansen, som har trukket sig tilbage.

Brancheforeningen har fortsat direktør Kristian Hansen, Gorenje Group Nordic A/S, fortsætter som formand, mens direktør Anders Rudbæk, Miele A/S, ligeledes også fortsat er næstformand. (kilde: Børsen).

El:Con Gruppen A/S
Erik Preben Mejer er indtrådt i bestyrelsen hos El:Con Gruppen A/S (kilde: BIQ.dk).

El:Con er en elinstallationsvirksomhed med kompetencer inden for alle dele af elarbejde – fra forsyningsanlæg og vejbelysning over industrianlæg og automation til nyetablering og renovering i institutioner, industri og boliger.

NKT
NKT har reduceret sin bestyrelse med et medlem efter bestyrelsesmedlem Jan Trøjborgs pludselige død. Bestyrelsen vil fremover bestå af fem generalforsamlingsvalgte, samt tre medarbejdervalgte, bestyrelsesmedlemmer i perioden frem til den ordinære generalforsamling i 2013.

Nokia
Risto Siilasmaa er indtrådt som bestyrelsesformand hos Nokia i stedet fro Jorma Ollila.

Olympus Danmark A/S
Stefan Kaufmann er indtrådt som bestyrelsesformand for Olympus Danmark A/S i stedet for Angel Garcia (kilde: Jyllands-Posten).

Phonak Danmark A/S
Per Crone Christensen er blevet ansat som nordisk salgsdirektør hos Phonak Danmark A/S (kilde: Jyllands-Posten).

Solar A/S
Agnete Raaschou-Nielsen, direktør, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. (kilde: Børsen).

Telenor
Ruhne Fiala er blevet ansat som underdirektør i Telenor Erhverv. Han kommer fra en stilling som landechef for Nokia i Danmark og Island (kilde: Berlingske Business).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078