23948sdkhjf

Rovsing i ny rumfartskontrakt

Forventningerne til årets samlede omsætning sænkes en smule oven på et beskedent underskud i tredje kvartal.
Rovsing fortsætter med at indhente lukrative kontrakter inden for rumfartsindustrien med en aftale til en værdi på 7,4 mio. kr. fra European Space Agency til medfinansiering af Rovsings udviklingsprogram for udvikling af standard gensælgelige produkter til det globale rumfartsmarked som seneste eksempel.

Det fremgår af selskabets periodemeddelelse for 3. kvartal af regnskabsåret 2011/12, som viser en bruttoomsætning på 15,2 mio. kr. med et resultat af primær drift (EBIT) på minus 1,1 mio. kr.

Positiv udvikling i 2012/13
Resultatet får ledelsen til at nedjustere forventningerne til det samlede 2011/12-regnskab en smule fra en bruttoomsætning på 24-26 til 22-24 mio. kr. Der forventes fortsat et positivt resultat på bundlinjen.

For det kommende regnskabsår 2012/13 forventes et positivt driftsresultat samt en stigning i omsætningen, oplyser ledelsen.

Rovsing-ledelsen beskriver udviklingen inden for forretningsområderne Space og Transportation således:

Space
"Selskabet har fortsat udviklingen af en række nye genanvendelige standardprodukter til det globale rumfartsmarked. Disse ligger inden for området Power Supply SCOE systemer, der anvendes til test af satellitters strømforsyningssystemer. Den første leverance baseret på disse nye produkter har fundet sted til test af Sentinel-1 satellitten. Ved udgangen af kalenderåret 2012 forventes det sidste produkt i den samlede serie af nye produkter færdigt til salg. Hermed afsluttes et produktudviklingsprogram til et pænt tocifret millionbeløb. De nye standardprodukter udgør hovedhjørnestenen i Rovsings globale vækstplaner inden for rumfartsindustrien."

Transportation
"Rovsing har over de sidste tre år skabt sig et godt navn inden for den tyske bilindustri, og referencerne omfatter så betydningsfulde spillere som BMW, Volkswagen, TRW, Delphi Diesel Systems, HELLA, Knorr-Bremse og Valeo. Vore leverancer omfatter konsulentydelser inden for udvikling af kritisk software samt rådgivning inden for metoder, procedurer og værktøjer for udvikling af kritisk software. Dermed har selskabet opfyldt den første del af sin strategi inden for dette markedssegment.
Rovsings forretningsplan inden for den tyske bilindustri er udarbejdet med rådgivning fra erfarne tidligere topledere fra den tyske automobilindustri, som er tilknyttet selskabet, og omfatter konsulentydelser inden for kritisk software udvikling i overensstemmelse med ”Functional Safety” standarden ISI 26262."
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095