23948sdkhjf

BB Electronics huser internationalt besøg

Horsens-virksomheden lægger lokaler til, når Cern og ESO kommer forbi for at fortælle den danske elektronikbranche om samarbejdsmulighederne.
BB Electronics lægger lokaler på Ane Staunings Vej i Horsens til, når Big Science Sekretariatet (BSS) på Danmarks Tekniske Universitet arrangerer temadag med besøg af de internationale forskningsorganisationer Cern og ESO.

”BSS inviterer relevante tekniske repræsentanter fra flere big science anlæg til at fortælle om kommende opgaver indenfor det valgte tema. Der bliver mulighed for 1-1 møder med disse fagfolk, således at de danske deltagere kan præsentere deres virksomheders kompetencer,” lyder det fra BSS, som vil komme på banen med et detaljeret program i den nærmeste fremtid.

Formålet med temadagen er således at afklare over for danske elektronikvirksomheder, hvordan de kan indgå aftaler med de store forskningsorganisationer.

Mere info følger...
Foruden temadagen arbejder BSS på at arrangere virksomhedsbesøg med repræsentanter fra faciliteterne dagen før og efter selve arrangementet, dvs. den 29. og 31.maj.

BSS oplyser, at interesserede virksomheder allerede nu meget gerne må sende en interessetilkendegivelse til Juliette Forneris, jufo@fysik.dtu.dk såfremt et besøg ønskes.

Den endelige beslutning om hvilke virksomheder, der får besøg bliver taget af repræsentanter fra faciliteterne.

Tid: Onsdag den 30. maj 2012, kl. 9:30-17.00

Sted: BB Electronics / Ane Staunings Vej 21 / 8700 Horsens

Læs mere her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093