23948sdkhjf

Weibel Scientific får besøg af forsvarsministeren

Forsvarsminister Nick Hækkerup besøger Weibel Scientific fredag for at få et personligt indblik i verdens mest avancerede Doppler-radarer.
Besøget er planlagt i forbindelse med en todages rundtur hos landets forsvars- & aerospaceindustri og er arrangeret i samarbejde med DI.

Også Copenhagen Sensor Technology, Eiva, DC-Supply, Terma, Hydrema Export, TenCate Advanced Armour DK og GateHouse er blandt de virksomheder, ministeren ønsker at inkludere i et specielt samarbejde med Forsvaret.

Et privilegium
Tanken bag er, at de danske mænd og kvinder i Forsvaret har lettere adgang til udenlandske ministerier og beslutningstagere, hvorved de kan skabe kontakt med eksport for danske virksomheder til følge.

Administrerende direktør Peder R. Pedersen ser frem til at præsentere virksomheden for forsvarsministeren:

- Weibels Doppler-teknologi kan være et afgørende element i Europas missilforsvar, og teknologien er gennemprøvet. Vi glæder os til besøget, og det er meget tilfredsstillende, at forsvarsministeren viser interesse for vores teknologi. Vi betragter det som en faglig udfordring og et privilegium, hvis vi kan få lov til at bidrage til Europas missilforsvar, siger han.

Naturlig udvikling
Den højteknologiske danske radarekspert besidder nogle unikke kompetencer på missilforsvarsområdet. Weibel Scientifics Doppler-radarer udmærker sig ved mobilitet, nøjagtighed og ekstrem lang rækkevidde.

Det betyder, at en Weibel-radar kan spore indgående fjendtlige missiler med stor nøjagtighed selv over lange afstande.

- NASA bruger vores teknologi, og det samme gør en stor del af Europas forsvar. Vi ser mulighederne for deltagelse i missilforsvaret som en naturlig udvikling for brugen af Doppler-teknologien, siger administrerende direktør Peder R. Pedersen, Weibel Scientific.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078