23948sdkhjf

Wilhelmsen succesfuldt gennem sammenlægning

Et yderst begivenhedsrigt 2011 gav både fremgang på top- og bundlinje hos Odense-virksomheden Wilhelmsen Technical Solutions A/S.
Wilhelmsen Technical Solutions kom stærkt ud af 2011 med et overskud efter skat på 3,8 mio. kr. samt en omsætning på 134,8 mio. kr.

Resultatet blev påvirket negativt med næsten 1,5 mio. kr. på grund af frasalget af det kinesiske datterselskab, mens nettoomsætningen modsvarer en fremgang på 16 procent i forhold til 2010.

Wilhelmsen Technical Solutions færdiggjorde i januar 2011 sammenlægningen af Wilhelmsen Marine Engineering og Wilhelmsen Ships Equipment.

Forventer nyt plus i 2012
Foruden sammenlægningen var 2011 påvirket af to fokusområder i form af en konsolidering af selskabets afdeling på Fayards område på Lindø Industripark samt en videreførelse af satsningen på offshore-markedet.

Endelig har Wilhelmsen Technical Solutions haft focus på samarbejde med søsterselskaber både Sverige og USA.

Rent operationelt er Wilhelmsen Technical Solutions opdelt i forretningsområderne El & Automation samt Maintenance & Modifications.

Wilhelmsen Technical Solutions forventer både en omsætning og et driftsresultat for 2012 på niveau med det realiserede i 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109