23948sdkhjf

B&O-topchef afviser jobskifte

En kåring som Danmarks største ledertalent har sat gang i spekulationerne om, at Tue Mantoni er på vej væk fra Bang & Olufsen.
37-årige Tue Mantoni er Danmarks største ledertalent. Det er resultatet af en undersøgelse foretaget af Dansk Aktie Analyse på vegne af Jyllands-Posten.

At Bang & Olufsen-topchefens navn stod øverst på listen med 50 ledertalenter har sat gang i spekulationer om, at han skulle være på vej væk fra virksomheden til fordel for endnu større udfordringer.

Bliver stadig mere fascinerende
Men det afviser Tue Mantoni nu over for Dagbladet.

- Nej, det er jeg bestemt ikke. Vi har en femårig strategi her hos Bang & Olufsen, som jeg meget gerne vil være med til at føre ud i livet. Jeg kunne ikke forestille mig at lave noget andet. Det er en fantastisk virksomhed, som blot bliver mere fascinerende at være en del af, jo længere man er her.

Heller ikke hos bestyrelsesformand Ole Andersen vækker kåringen bekymring for, om headhunterne nu kommer springende.

- Vi er kun glade for, at omverdenen sætter pris på vores direktion og vores administrerende direktør. Men jeg har fuld tillid til, at Tue Mantoni er fuldt engageret i og committed til Bang & Olufsen. Så jeg har ikke nogen bekymringer i den retning, siger Ole Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11