23948sdkhjf

Atea og Good Technology indgår nordisk partnerskab

Atea og Good Technology, der tilbyder multiplatform virksomhedsmobility-løsninger har i dag offentliggjort et strategisk partnerskab.
Aftalen medfører, at Atea får tilføjet Goods ”Good for Enterprise”-løsninger til den portefølje, de tilbyder deres nordiske kunder.

Good Technology og Atea vil i fællesskab præsentere et stort udvalg af produkter og services ved at samarbejde omkring marketing, account-planlægning og deling af talenter.

Mobilitet og it-consumerization er to områder med stor vækst, som Atea har investeret i gennem de sidste år, og Atea vil fortsat prioritere investeringer i it-infrastruktur og ekspansion fremover. Partnerskabet med Good Technology er essentielt for udviklingen af Ateas fokus-områder og vil gøre det muligt for virksomheden at styrke den vifte af omfattende services, som Atea tilbyder sin nuværende og fremtidige kundekreds.

For Good Technology er aftalen et springbræt ind i et vigtigt og uudnyttet vækstmarked i 2012. Ateas brand, markedsposition og netværk vil omgående øge Goods synlighed og muligheder i den nordiske region.

- At indgå et partnerskab med en førende virksomhed inden for globale virksomhedsmobility-løsninger, som Good Technology, er et naturligt næste skridt i Ateas vækst og udvikling som en innovativ udbyder af missionskritiske it-virksomhedsløsninger. Vores corporate-strategi indebærer at afstemme Ateas teknologi, service og talent med den stigende consumerization i it-sektoren. Good Technology forstår branchen, trenden og dens betydning. Deres indsigt, progressive løsninger, mobile management og sikkerhedsløsninger passer ikke kun naturligt ind i Ateas portefølje, men Good Technology er også en naturlig medspiller på det nordiske marked. Mulighederne ved dette partnerskab i Norden er uanede for begge parter, siger Claus Hougesen, koncernchef i Atea.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078