23948sdkhjf

Sådan tjener Prevas-koncernen sine penge

Kendte svenske virksomheder som Ericsson, Saab og Volvo er blandt de største bidragydere til Prevas-koncernens flotte 2011-resultat.
Prevas-koncernen kom ud af 2011 med driftsindtægter, der sagtens kan måle sig med niveauet fra 2008-regnskabet før de økonomiske kriser ramte Europa.

Læs også: Prevas tæt på rekordniveau

Koncernens årsrapport angiver naturligt nok adskillige årsager til det positive resultat, som blandt andet kan henføres til succesfulde opkøb i både Danmark (DoréDevelopment ApS) og Norge (Creo Development AS), nye etableringer i både Norge og Sverige samt samarbejdsaftaler med blandt andre Kitron ASA og Swerea MEFOS.

Og så er der jo kunderne, hvor Prevas nyder godt af flere af de solide svenske virksomheder som eksempelvis Ericsson, Saab og Volvo (figur til højre).

Alene de tre virksomheder udgør over en fjerdedel af Prevas’ samlede kundegrundlag.

Ser man på brancher i stedet, er billedet jævnt fordelt – dog med værkstedsindustrien (28 procent) som den dominerende (figur til venstre).

Prevas beskæftigede i øvrigt 567 medarbejdere ved årets udgang i 2011 – en fremgang på knap 25 procent i forhold til det forgangne år.


Grafik: prevas.se
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095