23948sdkhjf

Kamstrup udvider igen

Få måneder efter indvielsen af en ny produktionshal er energimåler-producenten ved at grave ud til en udvidelse af kontorbygningen.
Det er kun tre måneder siden, Kamstrup kunne indvi en ny produktionshal på 4.000 kvadratmeter i Skanderborg.

Læs også: Kamstrup med nyt rekordregnskab

Men dermed stopper ekspansionen ikke, for nu er turen kommet til kontorbygningerne.

- Vi er lige gået i gang med at grave huller til en 3.000 kvadratmeter stor udvidelse af kontorbygningerne. Vi forventer, lokalerne er klar til ibrugtagning i slutningen af november, hvor de blandt andet vil indeholde kontor og kantine. Samtidig har vi valgt at bruge en millioner kroner på et helt nyt fitnesscenter til alle medarbejdere, fortæller adm. direktør Per Asmussen til Electronic Supply.

Skarpe hjerner kræver mere end bare løn
Dermed følger virksomheden op på stilen fra december, hvor den rekordhøje omsætning kastede en økonomisk julebonus af sig til alle medarbejdere.

- Kamstrup skal være en super effektiv arbejdsplads, hvor de allerbedste og mest motiverede og skarpe hjerner kan udfolde sig og samtidig have det sjovt. Og det kræver mere, end at man bare får en løn udbetalt hver måned, siger Per Asmussen om motiverne.

Nærmer sig 800 ansatte
Med 73 nyansættelser sidste år og en forventning om at opruste med yderligere 30 i løbet af 2012 er Kamstrup efterhånden oppe på 760 ansatte fordelt over 20 lande.

Rundt regnet to tredjedele af de ansatte er beskæftiget herhjemme, mens de øvrige ansatte primært sidder i Holland, Norge, Polen, Sverige og Ukraine, hvor Kamstrup ikke bare har salg men også udviklingsafdelinger.

Nyeste skud på stammen er afdelingen i Ukraine, som er oppe på cirka 20 ansatte og fortsat tager folk ind løbende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125