23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Industri
Bjarne Palstrøm er blevet udnævnt til underdirektør med ansvar for opbygningen af en ny enhed; DI Strategi og Organisationsudvikling.

Han har senest været chef for medlemsforhold i Dansk Industri.

Danvægt
Peter Filt har overtaget stillingen som administrerende direktør hos Danvægt i stedet for Helge Filt. Peter Filt kommer fra en stilling som salgs- og eksportchef.

Danvægt er en dansk vægtfabrik, der udvikler, producerer og servicerer vægte og integrerede vejesystemer.

Nokia Danmark A/S
Riikka Maria Tieaho og Johan Roger Lennart Eidhagen er indtrådt i bestyrelsen hos Nokia Danmark A/S i stedet for Martin Pedersen og Leena Riitta Siirala. Samtidig er Marianne Brøcher Arup indtrådt i direktionen i stedet for Neil Lindsay Francis Wilks (kilde: BIQ.dk).

Relacom
Thomas Körmendi er blevet udnævnt til ny koncernchef for Relacom (kilde: Børsen).

Relacom er en uafhængig serviceleverandør, der designer, installerer og vedligeholder fastnet og mobilnet for operatører og systemleverandører.

Topsoe Fuel Cell
Lars Martiny er blevet udpeget til chief executive officer hos Topsoe Fuel Cell i stedet for Claus Olsen.

Topsoe Fuel Cell udvikler, producerer og markedsfører Solid Oxide Fuel Cell (SOFC) teknologi. Virksomheden er et datterselskab under Haldor Topsøe A/S.

Vestas Asia Pacific A/S
Henrik Nørremark og Jan Pilgaard er begge udtrådt af bestyrelsen. Flemming Obenhausen Andersen, direktør i Vestas Asia Pacific A/S, og Steen Møller er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.
Kilde: Børsen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083