23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Alexandra Instituttet A/S
Jørgen Lang, Ole Øhlenschlæger Madsen og Jørgen Staunstrup er indtrådt i bestyrelsen hos Alexandra Instituttet A/S i stedet for Børge Obel og Inge Speiermann (kilde: BIQ.dk).

Alexandra Instituttet er en almennyttig virksomhed, der arbejder med anvendelsesorienteret it-forskning.

B&O
Tommy Jakobsen er fratrådt som kommunikationschef hos B&O til fordel for en lignende stilling hos Lego (kilde: EPN.dk).

Frandsen Group
Thomas Hansen er blevet udnævnt til ny direktør i Frandsen Project, som beskæftiger sig med belysning til butikker, centre, hoteller og institutioner. Samtidig er Dorte Nørgaard blevet udnævnt til salg- og marketing-direktør i Frandsen Group. Sidst men ikke mindst er Susanne Høgh Jørgensen blevet udnævnt til økonomidirektør i Frandsen Group (kilde: Børsen).

Frandsen Group er en dansk producent af belysning med hovedkvarter i Horsens.

Microsoft Danmark
Anders Adelhorst er blevet udnævnt til kommunikationsdirektør hos Microsoft Danmark (kilde: Børsen).

Rockwell Automation A/S

Pascal Louis Jeanne Francis De Roeck, Belgien, er indtrådt i bestyrelsen hos Rockwell Automation A/S i stedet for Rebecca Weber Goldman, USA (kilde: Børsen).

Siemens Aktieselskab
Roland Aurich, Sverige, er indtrådt i bestyrelsen hos Siemens Aktieselskab i stedet for Andreas Josef Goss, Storbritannien (kilde: Børsen).

Vestas
Pressechef Michael Holm er blevet afskediget som pressechef hos Vestas. Samtidig er Kasper Ibsen Beck udnævnt til midlertidig pressechef.

Derudover er Henrik Nørremark fratrådt som CFO og Hans Jørn Rieks er fratrådt som president for Vestas Offshore (kilde: EPN.dk).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078