23948sdkhjf

Populær elektronikmesse har vokseværk

Svenske ELEKTRONIK 2013 slås nu sammen med to andre messer i en del af det, arrangørerne kalder for Nordens største industrievent 2013.
Søgningen til den svenske messe ELEKTRONIK 2013 har allerede nu været så stor, at arrangøren easyFairs har valgt at henlægge den til større lokaler.

- På grund af den store interesse for ELEKTRONIK 2013 har vi besluttet at flytte messen til den større B-hal på Svenska mässan. Det indebæres samtidig, at messen tidsmæssigt rykkes frem. Den nye dato er 22.-23. januar 2013, og det betyder, at messen arrangeres parallelt med to andre easyFairs øvrige messer: ICTexpo og INDUSTRILEVERANDØR, oplyser Jennie Heidenfors, der er Exhibition Manager hos easyFairs, til Electronic Supply.

Sammenlægningen gør, at ELEKTRONIK 2013 bliver den største bidragyder til, hvad eaysFairs kalder for Nordens største industrievent 2013.

50 udstillere allerede på plads
At interessen for ELEKTRONIK 2013 har været overvældende for arrangørerne ses ved, at oversigtsplanen på hjemmesiden endnu ikke er opdateret.

- Selv om vi knapt er begyndt at sælge messen, så har vi cirka 50 udstillere allerede, og det er naturligt super dejligt. I næste uge bliver hjemmesiden opdateret med en korrigeret halplan, forsikrer Jennie Heidenfors.

Electronic Supplys læsere skal dog ikke snydes, så her er halplanen for ELEKTRONIK 2013, som den kommer til at tage sig ud:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078