23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny salgs- og marketingchef hos Daintel

Jörn Hamdorf skal etablere samarbejde med eksterne partnere og opbygge salgskanaler i Norge, Sverige og de tysktalende lande.
Jörn Hamdorf (41 år) vandt for 15 år siden VM-sølv med den danske letvægtsotter. Nu skal han igen repræsentere de danske farver.

Dog ikke på vandet men som salgs- og marketingchef i de tysktalende lande samt i Sverige og Norge for den danske it-virksomhed Daintel ApS. Virksomheden har udviklet it-systemet Critical Information System (CIS) til intensiv- og anæstesiafdelinger, som anvendes på over halvdelen af landets sygehuse.

Jörn Hamdorfs opgave bliver at etablere samarbejde med eksterne partnere og opbygge salgskanaler i de pågældende lande og derigennem sikre den fortsatte ekspansion af Daintel på eksportmarkederne.

Jörn Hamdorf har fra tidligere jobs mange års erfaring med såvel design af medicinsk udstyr som salg og markedsføring af design- og udviklingsprojekter. Desuden er han uddannet maskiningeniør, og hans afgangsprojekt blev udmærket med IDAs Apparatprisen 1995.

Gymnasietiden blev brugt på Deutsches Gymnasium für Nordschleswig i Aabenraa, og han har med tyske forældre både dansk og tysk som modersmål. Så både sprogligt, fagligt og forretningsmæssigt er han rigtigt godt rustet til sit nye job.

Jörn Hamdorf bor i Københavns nordvestkvarter med sin kæreste og tre børn. Roningen har dog de senere år måttet vige pladsen for cykling og skiløb, som han er meget bidt af.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078