23948sdkhjf

Aalborg-firma vil udnytte nye tider i maritim kommunikation

Polaris Electronics i Aalborg afventer netop nu konsekvenserne af et veritabelt nybrud i markedet for maritim kommunikation forårsaget af mulighederne fra Iridium-satellitnetværket

Et stort opbrud i markedet for maritim kommunikation er på vej. Og det får stor betydning for en velkendt virksomhed i den maritime verden, nemlig Polaris Electronics i Aalborg.

Det skriver fagmediet Søfart.dk.

- Sagen er, at virksomheden Imnarsat hidtil har siddet som eneleverandør af et GMDSS-godkendt produkt, som kan sende en nødmelding til søs via satellit, forklarer virksomhedens salgschef, Keld M. Pedersen, der er salgschef i Polaris Electronics.

- Men nu blander andre leverandører sig i kapløbet om at levere vitalt kommunikationsudstyr til skibene via Iridium-satellitnetværket. Det sker f.eks. med LT-3100S Iridium satellittelefonen med GMDSS fra det danske firma Lars Thrane A/S, siger Keld M. Pedersen.

Dermed vil Imnarsat-netværket ikke længere sidde helt så tungt på markedet for maritim kommunikation på de store skibe, forklarer han.

- De tilbagemeldinger, som vi gennem tiden har fået fra brugerne, har været overvældende gode. Så der er tale om et reelt nybrud i industrien, forklarer Keld M. Pedersen.

Polaris Electronics er dansk distributør af bl.a. Sailor, Lars Thrane A/S, Cobham Satcom, Saab, Sirius, TP Radio, Inmarsat mv.

Læs hele historien på Søfart.dk (kræver login).

Kilde: https://www.soefart.dk/article/view/7155...

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125