23948sdkhjf

Mads Mikkelsen skal inspirere it‐folk

Den verdenskendte danske skuespiller Mads Mikkelsen skal inspirere it‐virksomheder til at blive mere innovative. Han bliver nemlig hovednavn, når innovationsprisen BrainsBusiness Award overrækkes til november.
Sidste år var det John Cleese. I år bliver det Mads Mikkelsen, der skal overføre elementer af sin succes til en helt anden verden, nemlig it‐branchen.

Den nordjyske IKT‐pris uddeles den 17. november 2011 for andet år i træk til en person, virksomhed eller organisation i det nordjyske IKT‐miljø, der formår at sætte nye standarder i omsætningen af ny viden til nye forretningsmuligheder. Men kan succesen fra Hollywood overføres til Silicon Valley?

‐ Jeg kan næsten ikke forestille mig to verdener, der er mere forskellige. Og måske netop derfor har vi noget, vi kan lære af hinanden, siger Mads Mikkelsen og fortsætter:

‐ Et af de steder, hvor jeg tror, at jeg kan bidrage med noget til deres kunnen, er evnen til at påtage sig en rolle eksempelvis i en netværks‐ eller salgssituation. It‐ingeniører er jo per definition teoretiske og akademiske, men når der skal netværkes eller sælges, er de som alle andre nødt til at efterlade et markant og godt indtryk. Og her har vi nogle værktøjer, som kan være gavnlige at lære.

Fra 21 til 6 finalister
I it‐verdenen bliver initiativet taget godt imod. Søren Damgaard fra IBM Global Technology Services i København bifalder nye ideer, der kan sætte innovation på dagsordenen:

‐ Vi er i en branche, hvor udvikling og innovation nærmest kommer før alt andet. IKT‐prisen og arrangementet giver øget fokus på nødvendigheden af at være innovative, og det kan ikke understreges nok. Men jeg glæder mig også til at opleve Mads Mikkelsen. Han er jo eksponent for en hel anden og langt mere kreativ verden, som vi helt sikkert kan lære noget af, pointerer han.

Søren Damgaard sidder sammen med en række andre markante danske it‐eksperter i det dommerpanel, der skal finde den endelige vinder blandt de seks finalister:

• Asetek A/S
• Dezide ApS
• Huge Lawn Software ApS
• Net Image A/S
• Professor Steen Andreassen, Aalborg Universitet
• Targit A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14