23948sdkhjf

Delfi indgår svensk partnerkontrakt

Delfi Technologies og Visma Retail AB i Sverige har indgået partnerkontrakt om levering af Breece System til Vismas svenske kunder.
Delfi har indgået en aftale med Visma Retail, der er Nordens største totalleverandør af it-løsninger til de ledende detailkæder i Norden.

Aftalen omfatter elektroniske hyldeforkanter, som er stærkt på vej frem på detailmarkedet.

- Delfis løsning med Breece System og de fuldgrafiske elektroniske hyldeforkanter er en fremtidssikret løsning, der kan implementeres i en butik på kort tid samtidig med at butikken opretholder den daglige drift. Partnerkontrakten med Visma Retail i Sverige er en udbygning af samarbejdet med Visma Retial i Norge og skal danne grundlag for implementering af Breece System hos Vismas svenske kunder, siger salgs- og marketingdirektør i Delfi Technologies A/S, Michael Jørgensen.

Opdaterer lagerstatus
Med Breece Systems og de elektroniske hyldeforkanter kan butikkerne både skifte mellem forskellige sider, så man, udover de væsentlige informationer som pris, varetekst, stregkode og bestillingskode samt vise informationer omkring space management og lagerstatus.

Partnerskabet vækker derfor stor glæde hos Visma Retail, som nu kan tilbyde sine kunder en fremtidssikret løsning.

- Visma Retail i Norge har allerede etableret samarbejde med Delfi Technologies A/S. Dette samarbejde og successen med udruldning af de elektroniske hyldeforkanter hos norske kunder, gjorde det oplagt for Visma Retail i Sverige at se på et samarbejde med Delfi. Vi har nu indgået en partnerkontrakt som giver os mulighed for at tilbyde en fremtidssikret løsning med de fuldgrafiske elektroniske hyldeforkanter til vores kunder i Sverige, siger Henrik Larrson, som er salgsdirektør hos Visma Retail.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079