23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
DTU
Henrik C. Wegener er ansat som ny prorektor. Han kommer fra en stilling som institutdirektør på DTU Fødevareinstituttet, hvor han har været ansat siden 2006.

Henrik C. Wegener afløser DTU’s nuværende prorektor, Anders Bjarklev, som den 1. november tiltræder stillingen som rektor på DTU.

Dynaudio A/S
Erik J. Møller (adm. direktør i Nordisk Company A/S) og Peter Christensen er begge udtrådt af bestyrelsen. Herefter er Erik Ingemann Jørgensen og Ulrich Werner Neuert indtrådt.

IRD A/S
Adm. direktør Bjørn Thorsen har valgt at søge nye udfordringer og tiltræder den 1. marts 2012 en stilling som divisionsdirektør for pladebearbejdning hos Ib Andresen Industri A/S.

Jansson El A/S
Henrik Flensborg og Erik Stridbæk er begge udtrådt af bestyrelsen. Jørgen Lægaard og Claus Lomholdt Poulsen er indtrådt.

Jansson El er en del af installationsvirksomheden Jansson Gruppen.

Microsoft Danmark
Marianne Lindhard Moe er blevet ansat som direktør for Dynamics salg og marketing i Microsoft Danmark.

Motorola Solutions Danmark A/S
Jens Anker Kristiansen er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Erik Lund er indtrådt.

Schneider Electric Danmark
Henrik Vindt, 44 år, er pr. 1. september udnævnt til direktør for Kvalitet og Kundeservice og bliver fremover en del af den danske topledelse.

Han kommer fra en stilling som teknisk chef og teamleder i Schneider Electrics Technical Support, hvor han havde ansvaret for kundesupport på såvel Lauritz Knudsen som Schneider Electric produkter.

I sin nye stilling får Henrik Vindt, udover den tekniske rådgivning i kundecenteret, også ansvar for produktkvalitet, kundetilfredshed, ordrehåndteringen og ISO-certificeringer.

Tria A/S
Flemminge Hynkemejer tiltræder som ny adm. direktør medio oktober.
Læs mere her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079