23948sdkhjf

Ny dansk lyd-offensiv i Kina

Forskere fra Aalborg Universitet og DTU er netop nu i Kina, hvor de skal dele perspektiver på forskning og udvikling inden for lydteknologi med kinesiske forskere for at fremme et samarbejde på erhvervsmæssigt plan.
En delegation af forskere fra Aalborg Universitet og DTU er netop nu i Kina, hvor de siden søndag har deltaget ved ”Sino-Danish Acoustics and Sound Technology Forum” i byen Guangzhou.

Mødet, der løber ind til torsdag, har til formål at fremme kontakten mellem Danmark og Kina til gavn for både danske virksomheders eksport samt for fælles forsknings- og uddannelsesprogrammer på området.

Den kinesiske efterspørgsel på lydteknologi boomer nemlig i disse dage, og anført af en succesfuld højttalerbranche har Danmark et godt navn i den nye økonomiske stormagt.

Der er fra kinesisk side afsat over 550 millioner kroner til projektet, der skal løbe over de næste 5 år. Næste forum afholdes i slutningen året eller i starten af 2012. Projektet favner bredt og er en mulighed for danske virksomheder inden for akustik og lyd.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064