23948sdkhjf

Thrane & Thrane indgår strategisk aftale med Inmarsat

Thrane & Thrane udvider partnerskabet med Inmarsat og positionerer sig strategisk centralt i Global Xpress, Inmarsats fremtidige satellit-kommunikationsnetværk.
Thrane & Thrane har indgået aftale med Inmarsat, den internationale leverandør af mobile satellittjenester, om at deltage som central producent i den kommende lancering af det nye Global Xpress™ netværk, der fra 2013 forventes at levere mobile bredbåndstjenester med meget høje datahastigheder.

Aftalen medfører, at Thrane & Thrane vil udvikle nye maritime bredbåndsterminaler til det hurtige Global Xpress netværk opererende i det såkaldte Ka-bånd.

Strategisk vigtigt
Med nye produkter til Global Xpress udvides Thrane & Thranes i forvejen brede produktportefølje af udstyr til maritim bredbåndskommunikation.

- Det er strategisk vigtigt for Thrane & Thrane at komme stærkt ind på Ka-båndsmarkedet, siger adm. direktør Walther Thygesen, Thrane & Thrane.

- De nye terminaler til Global Xpress vil komplementere vores nuværende og meget populære SAILOR FleetBroadband terminaler, som vi har solgt mere end 20.000 af, samt den nyligt lancerede SAILOR 900 VSAT bred-båndsløsning til det maritime marked. Samtidig ventes Global Xpress at åbne nogle nye markedsmuligheder.

Den globale handelsflådes kraftigt stigende behov for løbende kommunikation med land – blandt andet for at understøtte en effektiv udnyttelse af flåden – øger kravet om stabile højhastighedsforbindelser, der virker overalt på kloden.

Påvirker ikke forventninger
Global Xpress-aftalen med Inmarsat indebærer, at Thrane & Thrane fremover vil kunne imødekomme det stigende datakommunikationsbehov endnu mere effektivt ved at tilbyde en unik og omfattende portefølje af løsninger, der er fleksible og meget stabile, selv under vanskelige vejrforhold til havs.

Thrane & Thrane forventer at lancere de første terminaler til Global Xpress-netværket samtidig med den forventede kommercielle lancering af Global Xpress i 2013.

Aftalen med Inmarsat påvirker ikke Thrane & Thranes udmeldte økonomiske forventninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079