23948sdkhjf

Gazellevirksomhed øger overskud med 138 procent

Aarhusianske Blue Line kom ud af 2010/11 med et forrygende regnskab.
Aarhusianske Blue Line, leverandør af industricomputere og digital signage, kom ud af 2010/11-regnskabet med et aldeles fremragende resultat.

Overskuddet efter skat blev således på 3,561 mio. kr., hvilket er en stigning på 138 % og næsten lige så meget som i de tre forgangne ord til sammen.

Også bruttofortjenesten tog et mærkbart hop op til 13,1 mio. kr., hvad der er en stigning på 81 % i forhold til sidste regnskabsår.

- Jeg er meget stolt over at kunne fortsætte væksten i et vanskeligt marked. Vi har styrket forretningsmodellen på alle vores 3 fokusområder og det har båret frugt, siger Niels Pedersen, direktør for Blue Line A/S.

Gazelle og ISO 9001
Blue Line blev sidste året kåret til gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen, og på kundelisten står flere kendte navne indenfor bl.a. den maritime industri, pharma/medico, fødevareproduktion, forsvaret, og detailhandel.

- De sidste par år har vi oplevet stor tilgang i tilgangen af kunder, hvor vi typisk både udvikler/tilpasser produkter og udfører indkøb, produktion, test og levering. Kunderne ønsker kun at bestille ét varenummer og så er det op til os at tage ansvaret for alle forhold fra ide og sammensætning til levering og efterfølgende service, siger Niels Pedersen.

Han kan i øvrigt glæde sig over, at Blue Line før sommer fik en ISO 9001-certificering. Alle processer fra tilbud/ordre til produktion/test inkl. udvikling er dokumenteret efter ISO 9001:2008 standarden.

- Det er med at sikre en fortsat høj standard for alle Blue Lines ydelser og produkter, slutter Niels Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078