23948sdkhjf

Datacon åbner ny afdeling i Sønderjylland

It-infrastruktur specialisten Datacon har åbnet ny salgsafdeling i Rødekro for at være tættere på kunderne i Syd- og Sønderjylland.
Datacon åbner en ny afdeling i Rødekro med det formål at være tættere på de lokale kunder.

- Det har været en helt bevidst strategi fra vores side at bygge en lokal afdeling op, hvor salgsteamet i forvejen er lokalt kendt. Det giver både tryghed for kunderne og os langt bedre mulighed for at servicere dem, udtaler Brian Trolle, salgschef i Datacon.

Han henviser til, at afdelingen kommer til at bestå af tre personer, der alle har deres rødder i området.

Det drejer sig om Jytte T. Callesen, Klaus Stuckert og Johnnie Thomsen, der har erfaring med alt fra helt standard PC-og supplier leverancer til eksempelvis virtualisering, storage, server, backup, netværk og sikkerhed.

Netværket følger med
Jytte T. Callesen er især kendt som stifter og daglig leder af pcs-gruppen fra 1983-2007, hvor hun byggede et personligt netværk op til store dele af det lokale erhvervsliv. Et netværk, der har fulgt hende lige siden.

Klaus Stuckert er ligeledes fra Aabenraa-området og har arbejdet sammen med Jytte T. Callesen i mere end 15 år. Klaus kommer med stor teknisk erfaring og et solidt netværk fra Aabenraa og omegn.

Salgsteamets tredje medarbejder, Johnnie Thomsen, er fra Esbjerg, hvor han som Account Manager for blandt andet Computerland og senere ATEA har en række trofaste kunder i og omkring Esbjerg. Kunder der også har valgt at følge med ham over til Datacon.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062