23948sdkhjf

Nyt projekt finder de ømme punkter i designprocessen for elektronikingeniører

Uafhængigt studie udført af Technology Forecasters understreger værdien af element14 knoden, industriens første intelligente online søgnings- og videndelingsværktøj, der er skabt af ingeniører til ingeniører.
element14, elektronikingeniørernes og entusiasternes første designsfællesskab og handelsplatform, har netop offentliggjort resultatet af et uafhængigt studieprojekt udført af Technology Forecasters, Inc. (TFI) med det formål at afgøre “ømme punkter” på globalt plan for elektronikingeniører i fire faser af designprocessen: Koncept, design, prototyping og præproduktion.

Studiet har afsløret adskillige udfordringer lige fra øget tidspres, utilstrækkelig eller upræcis information fra relevante kilder og vanskeligheder ved at sammenligne udbud og alternativer.

Studiet, “Design with Efficiency: Toward a Streamlined Process for Electronics-Industry Design Engineers,” kiggede over skulderen på mere end 300 designingeniører i forskellige aldersgrupper og i varierende industrielle sektorer ud over de amerikanske kontinenter, Europa og Asiapac-landene.

Studiet giver dermed et enestående indblik i den væsentligste faktorer, som påvirker arbejds-flowet for dagens designingeniører.

- Vi har spurgt designingeniører fra hele verden helt specifikt, hvad de behøver for at opnå markante forbedringer i designeffektiviteten. Et overvældende flertal af deltagerne mener, at de bruger for meget tid på designprocesser, som kunne forbedres gennem bedre måder til håndtering af de enorme mængder af information, der er tilgængelig. Vores undersøgelser understreger elektronikindustriens behov for en mere sammentømret løsning, som kan hjælpe med at effektivisere designprocessen, siger Pamela J. Gordon, CMC for TFI.

De ømme punkter skal imødegås
Studiet understreger element14’s indsats i forbedringen af designprocessen, hvad der sikrer ingeniørerne cementerede designressourcer, øget samarbejde med ligesindede verden over – som arbejder på lignende projektstadier i deres designs – samt adgang til pålidelige kilder. Nøglepunkterne er i den forbindelse:
• Mere end 70 percent af designingeniører er afhængige af online fora, blogs og ingeniørfællesskaber, så de bedre kan samarbejde med ligesindede og dele indsigt i komponenter og designprocesser.
• Ingeniører bruger ca. 50 procent af deres research-tid online, og resten af tiden bruges på at tale med sælgere, kunder og på at bruge interne værktøjer.
• Størstedelen af deltagerne påpegede de tidlige designstadier som værende de mest udfordrende, hvor omtrent 41 procent af designtiden bliver brugt på konceptudvikling.
• Specialiseret information samt fejlrater og levetidsanalyser for komponenterne er i særdeleshed sære at få fat i.
• Manglen på integrerede online-værktøjer og databaser hindrer ingeniørernes mulighed for at foretage præcise sammenligninger.
Respondenteren i undersøgelsen gav også et indblik i specifike udfordringer i brugen af online-værktøjer til at browse igennem store mængder data, hvilker inkluderer de problemer, der opstår som følge af begrænset adgang til de rådige dataresourcer for at sikre nuancerede resultater - ligesom de evigt forandrede lovkrav gør det vanskeligt at være på forkant af udviklingen.

- Resultateterne af TFI-studiet beviser værdien af en samlet online-ressource, som element14 knoden, der er vores enestående intelligente online søgnings- og videndelingsværktøj , der hjælper ingeniører til hurtigere design- og udviklingstrin i deres arbejde på at bringe produkter hurtigere på markedet end nogensinde før. Det dokumenterer samtidigt internettets store betydning. En idé som element14 er en fremragende dedikeret løsning til support af ingeniører i deres kamp for forskning, design, udvikling og produktion gennem en stærkt forbedret adgang til den nyeste information fra ét centralt punkt. Vi er stolte af, at hundredtusindvis af ingeniører verden over allerede bruger vores online-fællesskab og enestående designløsninger til at samarbejde med eksperter og ligesindede fra industrien. Tallet stiger hele tiden i takt med, at stadigt flere ingeinører opdager den værdi, vi kan tilføje, når vi konstant udvider vores web-tilbud for at imødekomme deres behov, siger David Shen, senior gruppevicedirektør og global chef for EDE og teknisk marketing hos Premier Farnell.

Den stadigt stigende database af designværktøjer, ydelser og komponenter, der er tilgængeligt gennem element14 knoden kan forøge produktiviteten og accelerere time-to-market, inklusive søgningsautomatik og konfiguration for projektspecifikke design-flows, udviklingsværktøjer og applikationsreferencedesigns, operativsystemer og stacks, udviklings- og CAD-værktøjer samt PCB-tilbud og testløsninger.

Ingeniører kan let og hurtigt klikke igennem for at købe det fulde udbud af teknologier, som er nødvendige til support af design-, prototype- og i sidste end produktionsprocesserne.

- Ingeniør-teams verden over oplever et stigende pres for at finde ressourcer hurtigere, medens de arbejder på parallelle projekter, og de behøver adgang til flere slags services ud over den rene komponentforsyning. element14 fællesskaber og knoden opfylder mange af de mest presserende behov, som ingeniører oplever over hele verden, da de opnår en direkte adgang til et bredt spektrum af elektroniske designløsninger to hurtigt research, evaluering og indkøb af kvalitetsløsninger, software og services, hvad der hjælper til at spare timer i hundredvis i designprocessen. Visse ingeniører har endog brugt udtrykker ‘Google for ingeniører’ på grund af den værdi, som element14 giver dem, siger David Shen.

element14 knoden kan simultant forbinde ingeniører til relevant designinformation, Cadsofts prisvindende Eagle PCB design-software, førende teknologiske virksomheder gennem førende partnerskaber med topleverandører som Analog Devices, Texas Instruments, Altera, Microchip, NXP samt den nyeste globale franchise, Micrium, foruden eksperter og ligesindede.

Ud over den målrettede søgning efter specifikke designløsninger kan ingeniører få adgang til et Expert Learning Centre, der tilbyder applikationsnoter og tekniske dokumenter på tværs af et bredt udbud af teknologier, platforme og komponenter.

Ud over disse værktøjer kan ingeniører have fordel af element14’s fællesskabsressourcer, der inkluderer en omfattende site med lovgivningsvejledninger, der forenkler arbejdet med at imødekomme industriens lovkrav og samtidigt giver indsigt gennem anerkendte professionelle branchefolk gennem “spørg eksperterne” paneler samt teknologiske trænings events og webinarer.

Undersøgelsen er tilgængelig online på www.element14.com/designstudy . Dertil kommer, at element14 fællesskabet også tilbyder rettidig teknologisk nyt og informationer fra uafhængige eksperter og respektere folk fra alle grene af elektronikindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063