23948sdkhjf

Iværksætterfirma bliver 3CX’ første danske Premium Partner

Nordjyske Complea A/S indgår et eksklusivt partnerskab med telefonsystemleverandøren 3CX.
Hjallerup-firmaet Complea A/S kan som de første i Danmark kalde sig for Premium Partner hos telefonsystemleverandøren 3CX.

- Det er da et skulderklap for os. Vi forventer da, at vores Premium Partnerskab giver fordele og flere kunder fremover. 3CX kan nu henvise kunder direkte til os, fordi de ved, at vi har alle de nødvendige kompetencer til at levere og servicere systemerne. Allerede nu har vi flere kunder, som kører med 3CX-systemer, og er meget glade for det, siger Morten Hovaldt, direktør og stifter af Complea A/S, til KanalBrønderslev.dk.

Med partnerskabet opnår Complea en række af fordele samtidig med, at kunden får en garanti for, at leverandøren har de rette tekniske kompetencer til at levere systemer fra 3CX.

Forventer travlhed
I forvejen oplever Complea en stor efterspørgsel på IP-telefoni, som man forventer bliver øget med partnerskabet.

- Mange virksomheder har fundet ud af, at der er penge at spare ved at skifte over til IP-telefoni. Investeringen i at skifte til IP-telefoni er typisk tjent hjem efter det første år. Jeg forventer, at vi får meget travlt i de næste måneder, siger Morten Hovaldt.

Morten Hovaldt stiftede Complea sidste år, men kan allerede i dag fremvise kunder som Siemens, Dansk Tele Marketing og Epoka.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078