23948sdkhjf

Lego-robotter indtager Beep 2011

Interessen for den store digital- og elektronikmesse er stigende, og nu har Lego såmænd meldt sin ankomst til november.
Lego Mindstorms er blandt trækplastrene, når Beep 2011 – der markedsfører sig som Danmarks største digital- og elektronikmesse – åbner i Bella Center, København, den 11.-13. november.

Det vil derfor være muligt at bygge sine egne robotter til en direkte duel med andres hjemmebyggede Lego-maskiner, spille robotfodbold eller styre sin egen rullemarie, der styres via en app til smartphone.

Tiden er den rette
Beep 2011 er dog mere end leg og lir.

Fra branchen meldes der om bred opbakning til messen.

- Tiden er moden til en stor messe dedikeret med digital underholdning og forbrugerelektronik. Og med TV 2’s partnerskab til projektet kan det blive en stor tilbagevendende succes, sier Kurt Frausing, der er direktør i BFE-Branchen ForbrugerElektronik.

Samme holdning har man i Multimedieforeningen.

- Beep 2011 er et fantastisk initiativ, som vi hilser velkommen. Vores medlemmer viser stor interesse for messens fokus på både forbrugerelektronik og elektronisk underholdning - herunder pc- og konsolspil, der år efter år er blandt danskernes foretrukne julegaveønsker. Konkret vil Multimedieforeningen bruge Beep 2011 til at informere de besøgende om aldersmærkerne på pc– og konsolspil, fortæller Jesper Ahrendsen, der er formand for Multimedieforeningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078