23948sdkhjf

Kvalitetsstempel til Mekoprint

Mekoprint er valgt til ”preferred supplier” hos Laerdal Medical, der er en af verdens førende leverandører af løsninger og produkter til akutmedicin.
Mekoprint har fået status af ”preferred supplier” hos Laerdal, der med 1.400 ansatte i 23 lande er en vigtig aktør i medicosektoren.

Og det vækker naturligvis stolthed i Støvring-virksomheden, som ikke er kommet sovende til æren.

Blandt andet har Laerdal set på, hvorvidt hvert enkelt fremstillet emne fra leverandøren kan spores præcist tilbage i produktionen – og det er i medicosektoren helt ned til den enkelte enhed og dato.

- Hos Mekoprint ved vi godt, at titlen ”preferred supplier” forpligter. Især når det drejer sig om store medico-kunder, som er notorisk grundige med produktdokumentation, kvalitet og sporbarhed. Det kan have fatale konsekvenser, hvis en hjertestarter ikke virker, eller et frontpanel er ulæseligt eller ulogisk, siger Karsten Ries, divisionsdirektør for Mekoprint.

Kvalitet vigtigere end pris
Sporbarheden er lige så afgørende som kvaliteten af komponenterne fra leverandørerne til Laerdal. Og det forpligter, anerkender man hos Mekoprint, som styrer al logistik hjemme fra Danmark.

- Medico-kunder vægter kvalitet højere end pris – og det honorerer vi hos Mekoprint. Alle vores leverandører er gennemprøvede og lever til fulde op til vores høje krav om dokumentation og kvalitet, understreger en glad Karsten Ries.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187