23948sdkhjf

2.300 nye kvadratmeter til optisk tyndfilm

Ved DTU Science Park i Hørsholm er byggeriet af danske Delta Optical Thin Films (DOFT) nye domicil netop skudt i gang. Dermed kan producenten af optiske filtre se frem til om et år at kunne flytte ind i 2.300 spritnye kvadratmeter, som er udviklet i tæt samarbejde mellem DOFT og DK2 Bygherrerådgivning, hvor også totalentreprenøren Raundahl & Moesby har været en aktiv medspiller.

DOTF er blandt verdens førende indenfor fremstilling af optiske filtre, der leveres til producenter af optisk måleudstyr i hele verden, og det sætter sit naturlig præg på projektet. 

- Der er tale om en højtspecialiseret produktion, som kræver helt særlige forhold, og denne bygning er skabt til lige præcis DOTFs helt særlige og unikke processer, fortæller projektudviklingsdirektør Sune Birk Kerndrup, Raundahl & Moesby, i en pressemeddelelse. 

Laboratorielignende forhold

Domicilbygningen bliver på 2.300 kvm og består af en kvadratisk bygning i to etager. I stueplan etableres produktionslokaler, hvor der er meget strenge krav til partikelrenhed, hvorfor lokalerne opføres som renrum med laboratorielignende forhold. 

På bygningens første sal kommer kontorer, mødefaciliteter, kantine osv. Desuden etableres direkte over produktionen et 500 kvm stort teknikrum. På en lukket facade mod et grønt skovareal placeres stort køle- og komfortanlæg. 

De nye lokaler står ifølge planen klar til indflytning om et år, og får adresse på Fremtidsvej omkring 1 kilometer fra DOFTs nuværende domicil på Venlighedsvej.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094