23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Ceko Sensors ApS

Knud Carsten Bernhard Lønfeldt er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Michael Frank, der dog forbliver i bestyrelsen hos Ceko Sensors ApS. Samtidig er Guoxin Cai og Peter Johnsen indtrådt i bestyrelsen, mens Christian Østergaard er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Ceko Sensors ApS udvikler optiske sensorer.

Deif A/S

Søren Dahl Christensen og Jacob Danielsen er medarbejdervalgt til bestyrelsen, mens Tonja Rasmussen er udtrådt af bestyrelsen hos Deif A/S (kilde: CVR).

Deif A/S er leverandør af energistyringsløsninger til decentral kraftproduktion, marine/offshore og vindmøller.

Designit A/S

Satyaki Banerjee er indtrådt i bestyrelsen hos Designit A/S, mens Mikal Christian Hallstrup er udtrådt af bestyrelsen hos Designit A/S og hos Designit Denmark A/S (kilde: CVR).

Designit er en dansk designvirksomhed, der udfører opgaver for blandt andet elektronikindustrien, energisektoren og detailsektoren.

Haldor Topsøe A/S

Benoit Louis Marie Francois Valentin og Rohit Sobti er indtrådt i bestyrelsen, mens Anders Heine Jensen er udtrådt af bestyrelsen hos Haldor Topsøe A/S (kilde: CVR).

Haldor Topsøe A/S er specialiseret inden for heterogen katalyse.

Hamag A/S

Bent Møller er udtrådt af direktionen hos Hamag A/S. Samtidig er Eskil Bielefeldt indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Helle Laursen er indtrådt i bestyrelsen, og Preben Wegener Kofoed, Bent Møller og Randi Bendixen Møller udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Hamag beskæftiger sig med udvikling, produktion, salg og service af udstyr og elektronik til bl.a. servicestationer, tankanlæg, transport, betalingssystemer, industri m.m.

Lagerkrantz A/S

Ulla Kristina Elfström Mackintosh er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Thomas Alkbrant hos Lagerkrantz A/S (kilde: CVR).

Lagerkrantz er en svenskejet teknologikoncern med aktiviteter inden for elektronik, elektricitet og kommunikation.

Rortrex A/S

Peter Lynge Hjelm er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Peter Hededam Christensen, mens Ernst Genckel er udtrådt af bestyrelsen hos Rortrex A/S (kilde: CVR).

Rortrex A/S udvikler elektriske kompressorer.

Spiromagic ApS

Kirsten Winther er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Søren Georg Jensen hos Spiromagic ApS (kilde: CVR).

Spiromagic ApS udvikler lungefunktionsmålere.

Tallkey A/S

Svend-Erik Vagn Jensen er indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Viggo Nedergaard Jensen, Claus Erland Kotasek og Frank Egon Petersen er indtrådt i bestyrelsen og Mads Odgaard og Tove Odgaard er udtrådt af bestyrelsen hos Tallkey A/S (kilde: CVR).

Tallkey A/S fremstiller forsyningssøjler til el og vand samt systemer til forbrugsafregning og adgangskontrol, som leveres til henholdsvis camping- og marina-segmentet.

Topsil GlobalWarfers A/S

Liang Shi og Mauro Pedrotti er indtrådt i bestyrelsen hos Topsil GlobalWarfers A/S (kilde: CVR).

Topsil GlobalWarfers A/S producerer halvledere.

Triax A/S

Morten Jørgensen er indtrådt i bestyrelsen hos Triax A/S (kilde: CVR).

Triax A/S er leverandør af løsninger for modtagelse og distribution af TV, radio og internet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11