23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikbranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Atea A/S
Tommy Seerup Balle er blevet ansat som solutions manager i Ateas Transition & Architecture-afdeling.

Dansk Standard
Morten Hartkorn er blevet ansat som innovationschef i international ledelse og processer hos Dansk Standard.

Dell
IT-virksomheden har ansat Lars Baun Jensen som ny sales director for Medium Business i Norden med ansvar for virksomhedens salg til mellemstore virksomheder.

Lars Baun Jensen kommer senest fra stillinger i Fujitsu og IBM og afløser Adam Vieth, som for nylig blev udnævnt til salgsdirektør for det offentlige salg for Dell i Danmark.

DI
Jens Holst-Nielsen er udnævnt til ny markedschef i DI. Han afløser Hans Peter Slente, der er ny branchedirektør i DI Energibranchen.

Fujitsu A/S
Peter Koch er blevet udnævnt til ny director Sales Products, Field Services & Marketing.

Han indtræder endvidere også i Fujitsu A/S’ management board.

Glenco A/S
Jesper Rasmussen, Per Ib Agger-Nielsen, Mogens Bech-Petersen og Børge Nordgaard Hansen er alle udtrådt af bestyrelsen.

Allan Lindhard Jørgensen (adm. direktør i Kemp & Lauritzen A/S) er herefter indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Søren Petersen (økonomidirektør i Kemp & Lauritzen A/S) og René Lund Rasmussen begge er indtrådt som medlemmer.

Glenco tilbyder tekniske installationer inden for el og ventilation samt køling og vvs.

Grundfos Holding A/S
Jens Maaløe, administrerende direktør hos Terma, og Bo Risberg, CEO hos Hilti Group, er begge indtrådt i bestyrelsen hos Grundfos Holding A/S.

Samtidig er Thomas Lund udtrådt af bestyrelsen.

Invest in Denmark, Innovation and Partnerships
Merethe Juhl, 38 år, er udnævnt til direktør for Danmarks nationale investeringsfremmeorganisation og innovationscentre rundt om i verden. Hun kommer senest fra en stilling som chef for Innovationskontoret, der nu sammenlægges med Invest in Denmark.

Som direktør skal Merethe Juhl sørge for at tiltrække udenlandske investeringer til Danmark samt arbejde for, at danske virksomheder og forskningsinstitutioner får adgang til internationale innovationsmiljøer.

Invest in Denmark, Innovation and Partnerships er en del af Eksportrådet under Udenrigsministeriet. Organisationen beskæftiger 83 medarbejdere.

Oracle Danmark
Oracle Danmarks salgsdirektør for Core Technology, Kenneth Johansen, er blevet udnævnt til direktør.

Han overtager stillingen fra Torben Markussen, der har været konstitueret direktør, efter Thomas Honoré forlod stillingen i maj.

Aarhus Universitet
Med virkning fra 1. juli 2011 tiltræder Thomas Skjødeberg Toftegaard som leder af det nye Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079