23948sdkhjf

Nyt om navne: Techno-Matic styrker salgsafdelingen

Den nordjyske elektronikvirksomhed har udvidet salgsorganisationen med ansættelsen af Jens Henrik Pedersen.
Jens Henrik Pedersen kommer fra en stilling som eksportchef hos Morsø Jernstøberi, og skal hos Techno-Matic A/S servicere kunder på både det danske og europæiske marked.

- Vi kan mærke at der er en masse nye muligheder i Europa i øjeblikket. Især indenfor skovbrug og biomasseanlæg vil der de kommende år ske en markant udvikling, og den skal vi være en del af med vores styringssystemer. Vi vil være mere synlige i for eksempel Belgien, Frankrig og Tyskland, og vi er ikke i tvivl om, at Jens Henrik er den rette mand til at give os en skarpere profil, udtaler direktør Knud Sørensen.

Jens Henrik Pedersen fandt især fremtidsmulighederne i sit nye job interessante.

- Perspektiverne for en virksomhed som Techno-Matic er meget spændende. Selvom jeg kommer fra en anden branche, kunne jeg med det samme se mulighederne i produktprogrammet, især fleksibiliteten tiltalte mig. Alle løsninger er tilpasset kundens ønsker, siger Jens Henrik Pedersen.

Fakta: Om Techno-Matic A/S
Techno-Matic A/S, grundlagt I 1986, udvikler og producerer højteknologiske systemer til brug i fysisk krævende miljøer. Fokus er på systemstyringer af blandt andet skovmaskiner, kraner, lifte og biobrændselsanlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11