23948sdkhjf

Kortere mellem udfald på smartphones

Mobiltelefoner fra producenter med flere års erfaring på markedet har generelt færre udfald.
Smartphones er voldsomt populære, og over hver tredje dansker ejer af slagsen. En ny undersøgelse peger dog på, at popularitet og evnen til at holde forbindelse ikke går hånd i hånd.

En anonymiseret test af de 50 bedst sælgende modeller viser, at de mobiltelefontyper, der klarer sig dårligst har udfald efter 158 minutters taletid. Telefonen med færrest afbrydelser oplever udfald efter 1.360 minutter. Det er generelt producenter, der har længere tids erfaring på markedet, hvis telefoner holder længst uden udfald.

- Tallene er sat sammen ved målinger på samme måde på en række netværk i Europa. Man har målt de telefoner, der er i sortimentet, altså dem som kunderne reelt kan købe i butikkerne i dag. Tallene repræsenterer omkring 90 procent af de telefoner, der sælges i dag. Resultaterne er fuldt ud på niveau med tilsvarende tal fra Nordamerika og Sydamerika, som vi også har adgang til, siger John Strand, teleanalytiker og direktør i Strand Consult, til business.dk.

Han peger på smartphones kompleksitet og nedjustering af antennedækning til fordel for andre aspekter af telefonen, som en forklaring af den større frekvens af udfald.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.344