23948sdkhjf

Prevas køber dansk teknikvirksomhed

Svenske Prevas A/S har med virkning fra den 15. juni opkøbt den danske Linux-specialist DoréDevelopment ApS.
Prevas opruster på det danske marked, hvor man netop har opkøbt DoréDevelopment ApS, der har sine kernekompetencer indenfor indbyggede Linux-platforme, betalingsterminaler og kryptering.

- Foruden de kommercielle fordele, som købet skaber, er der flere gode synergieffekter mellem DoréDevelopment og Prevas. Vi arbejder i samme branchekultur og fokuserer på kunder, kvalitet og leveringssikkerhed, siger Henrik Møller, adm. direktør i Prevas.

Nye lokaler i Aarhus
De to selskaber oplyser købsprisen til 450.000 kroner med mulighed for en forøgelse op til 1,8 mio. kr. over de næste to år.

Samtidig overtager Prevas de nuværende ansatte i DoréDevelopment, som over sommeren rykker fra Hadsund og ind i nye lokaler i Aarhus. Prevas kommer dermed op på cirka 60 ansatte i Danmark.

- Takket være en specialisering inden for Linux-miljøet har DoréDevelopment siden 2007 oplevet stor fremgang på det danske marked. Gennem vores samarbejde med Prevas får vi nu adgang til et større marked og jeg har høje forventninger til det udbytte, vi får af hinanden, siger adm. direktør i DoréDevelopment, Mads Doré Hansen.

Åbner nyt kontor i Sverige
Prevas meddeler, at man forventer et positivt resultat af sammenlægningen fra tredje kvartal i år.

Nyheden kommer blot få dage efter, at Prevas' svenske hovedselskab kunne meddele, at man har åbnet et nyt kontor i Sandviken. Det er selskabets 14. kontor i Sverige, hvor man i forvejen er repræsenteret i både Borlänge, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Linköping, Lund, Malmö, Stockholm Solna, Stockholm Södermalm, Stockholm Kista, Uppsala og Västerås.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11