23948sdkhjf

Demant skaber plads til 400 nye medarbejdere

Med en tredje bygning på knap 8000 kvadratmeter vil Demant, der blandt andet ejer høreapparatselskabet Oticon, skabe plads til 400 medarbejdere oveni i de cirka 1200, der allerede har deres daglige gang i virksomhedens to andre bygninger på Kongebakken i Smørum. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi udvider jo løbende, så det er ikke inden for et år, men måske de næste fire-fem år, siger René Schneider, der er Demants Chief Financial Officer.

Det er baggrunden for, at han sammen med Egedals borgmester Karsten Søndergaard (V) tog første spadestik til bygningen, som skal stå færdig i efteråret 2020.

Demant er én stor virksomhed med en række forskellige virksomheder indenfor at afhjælpe høretab, og René Schneider oplyser, at den vækster indenfor alle områder.

- Men især har vi jo forskning og udvikling her på Kongebakken indenfor både høreapparat-området og medicinske implantater til høretab, og så selvfølgelig salg og marketing, siger han og peger på, at flere medarbejdere også kræver flere ansatte inden for it, finans og HR.

Virksomheden kan takke det stigende antal af aktive seniorer for, at det går så godt.

- For 20 år siden var man måske ok med at sidde hjemme og se tekst-tv, men nu vil man ud at være social, rejse, dyrke, motion og have et aktivt seniorliv. For at kunne have det har man brug at kunne høre, siger René Schneider til Frederiksborg Amts Avis.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078