23948sdkhjf

RTX satser på japansk "kyo-sei"

Det Aalborg-baserede firma har indgået en samarbejdsaftale med Paltek, der skal promovere selskabets trådløse løsninger på det japanske elektronikmarked.
RTX Telecom fra Nørresundby nord for Aalborg har indgået en samarbejdsaftale med japanske Paltek, som skal promovere firmaets trådløse løsninger i både Japan og Singapore.

- Paltek har mere end 25 års erfaring som serviceudbyder til den japanske elektronikindustri og kender markedet indgående. Med tanke på Palteks indgående markedskendskab og deres store tekniske ekspertise er vi sikre på, at Paltek er den rette partner til at bane vejen for vores løsninger og nye teknologier i Japan og Singapore. Vi ser frem til at udvikle en fremgangsrig forretning med Paltek eller ”kyo-sei”, som de siger det, siger Jens Jungersen, Vice President i RTX.

Aftalen omfatter blandt andet RTX’ Design Services, Test Equipment og Low Power Wireless-applikationer .

Også fra officielt hold vækker aftalen glæde.

- Det er positivt at se, at et dansk firma som RTX etablerer et samarbejde med Paltek. Danske firmaer har en stærk position inden for trådløs kommunikation, og med Paltek til at promovere RTX’ trådløse løsninger over for den japanske elektronikindustri, er fundamentet til et frugbart samarbejde lagt, siger den danske ambassadør Franz-Michael S. Mellbin.

Fakta: Kyo-sei
Kyo-sei er et japansk udtryk, der kommer af kyo , som betyder at arbejde sammen, og sei , som betyder livet.

Oversat til engelsk kan udtrykket forklares som cooperative living – eller på dansk en slags symbiose.
Læs mere om: RTX
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094