23948sdkhjf

Addnode opkøber danske CDLight

CDLight bliver slået sammen med Addnodes datterselskab Cad Quality A/S i et opkøb, der skal styrke Addnode i både Danmark og Norden.
CDLigth A/S, som har en årlig omsætning på cirka 25 mio. kr., er med tilbagevirkende kraft fra den 1. juni 2011 blevet solgt til Cad Quality A/S (Cad-Q).

Cad-Q er et datterselskab til Addnode, som med opkøbet ønsker at styrke sin samlede position i Danmark og Norden.

- Med købet af CDLIGHT forstærkes Business Design Management aktiviteter og leverings kapacitet i Danmark og Norden. Vi kan tilbyde kunderne på det danske marked et mere komplet udbud, nye løsninger og en bredere organisation. Vores kunder har adgang til en bredere vifte af produkter, tjenester og industrier, som supplement til CAD-Q Danmark, siger Rolf Kjaernsli, leder af Design Management og øverste chef i Cad-Q koncernen.

Det rigtige for alle parter
CDLight har i dag 14 ansatte og administrerende direktør i Cad-Q Danmark, Jesper Sten Christensen, siger om handlen:

- Strategisk og operationelt er dette det helt rigtige for alle parter – kunder, ansatte og leverandører. Vi er en del af en stor nordisk organisation og skal bidrage med ekspertise og viden om det, de danske kunder efterspørger og derfor er udvidelsen af Cad-Q, med industri partneren CDLIGHT den rigtige vej. Det giver vores eksisterende og nye kunder mulighed for at en synergieffekt og en samarbejdspartner der formår at tilbyde løsninger på forretningskritiske områder.

Prisen ukendt
Efter opkøbene i Danmark tæller Cad-Q cirka 200 specialiserede medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Forretningsenheden baserer primært sine løsninger på Autodesks teknologi, egenudviklede applikationer og systemer samt en række understøttende tjenester. Løsningerne er ofte af stor strategisk betydning for kunderne og indgår i processer omkring design, produktudvikling, produktion, teknisk dokumentation og effektiv deling af model- og tegningsrelateret information. Kunderne findes typisk i industrien, byggebranchen og den offentlige sektor.

Parterne har valgt ikke at offentliggøre købssummen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081