23948sdkhjf

Mekoprint og S-Pro klar til Kina

Mekoprint er klar til både produktion i Danmark eller outsourcing til enten Tjekkiet eller Kina med opkøbet af S-Pro, som giver mulighed for at tilbyde kabelkonfektionering.
I januar opkøbte Mekoprint kabelkonfektioneringsvirksomheden S-Pro A/S, og efter overtagelsen i marts, er S-Pro nu er fuldt og fysisk integreret i den nordjyske virksomheds produktionsfaciliteter.

Ifølge Mekoprint er opkøbet blevet positivt modtaget af både S-Pros og firmaets egne kunder over hele det nordeuropæiske marked.

- Det er jo noget nyt, at Mekoprint kan tilbyde kabelkonfektionering, og tilsvarende er S-Pros produktion nu underlagt Mekoprints omfattende kvalitetssystem med ISO9000, -14000 og –18000 godkendelser. Dertil kommer, at kunderne bliver tilbudt produktion i Danmark eller på værkerne i Tjekkiet eller Kina – afhængigt af hvad der passer bedst til en given opgave, oplyser Mekoprint.

Bedre designs og lavere systemomkostninger
Ifølge det nordjyske firma giver fusioneringen mulighed for en række positive synergieffekter, ligesom tilføjelsen af personalet fra S-Pro vækker glæde.

- Kabelkonfektioneringen giver mulighed for en endnu større grad af produktintegration, hvad der igen fører til bedre designs, lavere systemomkostninger og en hurtigere time-to-market, forudser Mekoprint.

Læs mere om Mekoprints overtagelse af S-Pro her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109