23948sdkhjf

Hvem kan slå Lars?

Der er flere præmiepenge og mere prestige end nogensinde før på spil ved Opfinder- og Idékonkurrencen på Herning Industrimesse 2011.
606.000 kroner.

Det er den samlede præmiesum, der kæmpes om ved - og Idékonkurrencen på Herning Industrimesse 2011 (Hi11), men det er formentlig for intet at regne ved siden af den prestige, en førsteplads giver.

- Førstepladsen var med til at åbne døre for os. Både i forhold til kunder og investorer. Den får folk til at
slå lyttelapperne ekstra ud, fortæller Carsten Rhod Gregersen, direktør for Nabto ApS.

Han og Aarhus-firmaet vandt førstepladsen ved den seneste industrimesse i 2009 med en opfindelse, der gør det muligt at kommunikere mellem to computere eller en computer og hvilken som helst anden netopkoblet enhed.

Giver et blåstempel
Nabto-direktørens holdning deles af Lars Nørgaard Bjørn, som snuppede førstepladsen i 2007 og ved den seneste messe erobrede andenpladsen bag netop Nabtos opfindelse.

- For os har det haft stor betydning, at vi vandt førsteprisen i 2007 med vores interaktive betonflise. Det er ligesom at få et blåt stempel, som du både kan bruge overfor virksomheder og investorer i dit videre arbejde med at få realiseret opfindelsen, siger Lars Nørgaard Bjørn.

Der kæmpes i alt om fire præmier ved tre priser. I Opfinder- og Idekonkurrencen kåres første- og andenpladsen samt Miljøministeriets Clean Tech pris og INCUBA Sciens Park Specialpris.

Hi11 løber af stablen i MCH Messecenter Herning fra 6. til 9. september 2011. Messen er
Skandinaviens største industrimesse og samler ni fagmesser på et sted.

For mere info om og tilmelding til konkurrencen, klik her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.059