23948sdkhjf

Data Respons scorer tocifret millionaftale

Det norske firma skal levere produkter til en verdenskendt leverandør til det maritime marked.
Data Respons har indgået en treårig rammeaftale til en værdi af 28 mio. kr. om levering af embedded solutions til avanceret udstyr til det maritime markedet.

Ifølge Data Respons er der tale om en verdensførende leverandør inden for design, produktion og salg af udstyr i det maritime marked.

- Vi er svært tilfredse med at arbejde tæt med de førende miljøer inden for offshoremarkedet i Norge og på verdensbasis, siger Kenneth Ragnvaldse, CEO i Data Respons.

Forventer vækst i årene fremover
Med aftalen udbygger Data Respons sin position på offshoremarkedet, hvor man i forvejen er godt dækket ind med et bredt spektrum af kunder.

- Vi ser et meget stort markedspotentiale for vores robuste og specialtilpassede løsninger for offshore og maritimt brug. For at være konkurrencedygtige i dette marked, kræves en total kompetence, innovativt teknologibrug og en global værdikæde. Kontrakten bekræfter den gode aktivitet inden for offshoresegmentet, og Data Respons forventer vækst i både Norge og internationalt i disse år fremover, fastslår Kenneth Ragnvaldsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109