23948sdkhjf

Draka med ny kabelløsning

Strukturerede kabelinstallationer kan danne et solidt fundament for migrering til højhastighedstrafik.
Draka Communications, der er globalt førende inden for produktion af kabler og optiske fibre, lancerer en løsning på industriens udfordring med kablers pakningstæthed i hurtigt voksende 10Gb/s Ethernet-projekter.

Draka tilbyder en ny omkostningseffektiv løsning som hyldevare, bestående af skærmede kabelsystemer, som øger sikkerheden og giver pladsbesparende fordele.

- Prisforskellen mellem skærmede og uskærmede kabler er så lille, så derfor spiller FTP-kabelsystemer en væsentlig rolle ved etableringen af højhastighedsdatanetværk. De performer på Cat6A-niveau, giver den højeste indvendige højde og fjerner bekymringer om Alien-NEXT. En ny slank generation af FTP-kabler har en skærmning, der beskytter det indre elektroniske kredsløb mod alle former for påvirkning, herunder NEXT fra kablet i den tilstødende leder, siger Aksel Koplev, Product Manager, Draka Communications.

Størst sikkerhed for pålidelig datatrafik
Krydstale står øverst på agendaen hvad angår kabelstyring ved opgradering til 10 Gb/s og derover. En undersøgelse, som Draka satte i værk sidste år, viste, at i avancerede, store datacenter tilbyder S/FTP-kabler den størst mulige sikkerhed for pålidelig datatrafik.

Skærmede kabler opfattes fejlagtigt som tykkere og sværere at arbejde med. Men i virkeligheden er uskærmede kabler ofte meget stive på grund af deres tykke ydre kappe. Derfor er plads, ud over EMC-stråling, blevet en kritisk faktor for både små datacentre og de tusindvis af kontorinstallationer, der skal håndtere voksende servicekrav fra datasultne slutbrugere.

Sikkerhed og integritet
Drakas kabeldesign er 10 pct. mindre i diameter i forhold til mange UTP-design, hvilket er en fordel i forhold til, sammen med den ekstra sikkerhed ved skærmede kabler, at kunne håndtere de nyeste 10 Gb/s Ethernet-applikationer. Derfor foreslår Draka et bedre alternativ til netværksudbygningen ved at etablere Class EA-netværk med Cat6A-kabler.

I dag udgør det gennemprøvede koncept med sammenkoblede kabler et ideelt udgangspunkt for næste generations netværkshastigheder, og denne metode anvender gennemprøvede teknikker, som har fungeret upåklageligt i de sidste 15 år.

Draka designer og producerer både UTP- og STP-kabelløsninger på tværs af en række krav til dataopkobling. I takt med at datatrafikken stiger til langt over 10 Gb/s, og datacentrene skal afgive langt mindre CO2 ved hjælp af endnu flere bundtede kabler, er EMC-stråling et emne, der ikke må overses, fastslår Draka.

Draka har hovedkvarter i Amsterdam, Holland, og datterselskaber fordelt på 31 lande – herunder en produktions- og salgsorganisation i Brøndby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109