23948sdkhjf

GPV køber sig ind i den europæiske top 

Betaler 800 millioner for EMS-virksomhed med 2.300 medarbejdere

EMS-koncernen GPV har i dag, onsdag, indgået aftale om køb af den schweiziske konkurrent CCS med hovedsæde i Lachen i Schweiz. 

Transaktionens værdi er på cirka 800 millioner kroner opgjort på gældfri basis. Det oplyser GPV i en pressemeddelelse.   

Købet af CCS styrker GPVs nuværende aktiviteter og markedsdækning. Samlet skabes der en global EMS-virksomhed med hovedsæde i Danmark og produktion i Asien, Europa og Amerika, med cirka 3.700 medarbejdere og en samlet omsætning på cirka 2,6 milliarder kroner. 

Milliardomsætning og 2.300 medarbejdere
CCS blev grundlagt i Schweiz i 1985 under navnet Formatest AG og er specialiseret inden for elektronik, systemintegration og kabelproduktion med produktion i Schweiz, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Sri Lanka og Kina. 

CCS omsatte i 2017 for 1,4 milliarder kroner med et EBITDA på knap 100 millioner kroner og beskæftiger cirka 2.300 medarbejdere, heraf godt halvdelen i Europa og halvdelen i Sri Lanka og i Kina. 

Aftalen er indgået med forbehold for de relevante myndigheders godkendelse, så transaktionen kan forventes endelig gennemført ved udgangen af 2018. Bortset fra omkostninger afholdt i 2018 i forbindelse med transaktionen vil købet derfor ikke påvirke de udmeldte forventninger til året som helhed.

 

Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078