23948sdkhjf

Data Respons med stor vækst i Q1

Det norske selskab oplever fortsat generel vækst, men har stadig problemer i Danmark.
Der er overordnet set tale om vækst og fremgang, men på det danske marked kniber det.

Situationen er den samme nu for Data Respons, der netop har offentliggjort delårsrapporten for første kvartal af 2011, som den var ved årets indgang .

Koncernens samlede driftsindtægter har oplevet en vækst i første kvartal 2011 på 27 % sammenlignet med sidste år, så den nu ligger på 208 mio. kr.

Læg dertil en ordretilgang på i alt 234 mio. kr., som repræsenterer en vækst på 28 %, og det er forståeligt, at adm. direktør Kenneth Ragnvaldsen er tilfreds.

- Vi er tilfredse med udviklingen i det norske og det svenske marked. Antallet af forespørgsler fra nye og eksisterende kunder er steget betydeligt. Det har bidraget til en øget omsætning og ordretilgang i perioden og giver os spændende muligheder fremover, siger han.

Danmark fortsat et smertensbarn
Det hele er dog ikke lutter lagkage for Data Respons, der fortsat oplever store problemer på det danske marked. Data Respons har derfor skåret helt ind til benet i den danske afdeling, som ny skal holde stramt fokus på kerneområdet.

- Mens der har været en god udvikling på vore hovedmarkeder, har det været anstrengende i Danmark. Derfor er der gennemført en række tiltag i løbet af kvartalet, som effektiviserer virksomheden og reducerer omkostningerne betragteligt. Selskabet er nu fokuseret omkring vores kerneområdet med en tæt og fleksibel organisation. Klar kundefokus og lønsom drift er hovedmålene fremover, slår Kenneth Ragnvaldsen fast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095