23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
AB-Electric
Jørn Egholm er blevet udnævnt til ny salgschef hos AB-Electric

AB-Electric er en installatørvirksomhed der beskæftiger sig med el-installationer til både private og erhverv, Industriinstallationer, automationsløsninger, tavler og robotanlæg.

Dansk Industri
Bolette Christensen forlader organisationen og posten som direktør. Samlet har hun været hos DI i 17 år og været direktør siden 2003.

Dansk Vækstkapital
Lars Nørby Johansen er udnævnt til formand for bestyrelsen, og øvrige bestyrelsesmedlemmer er: Birgit W. Nørregaard, Nina Movin, Michael Ring, Viggo Nedergaard Jensen, Asbjørn Berge samt Peter Erik Hansen.

Dansk Vækstkapital skal stå i spidsen for udmøntningen af aftalen mellem regeringen, F&P, ATP og LD om at stille 5 mia. kr. til rådighed som risikovillig kapital til investeringer for iværksættere samt små og mellemstore virksomheder.

Dell A/S
Stig Jørgensen er i bestyrelsen for Dell A/S blevet udskiftet med Nicolai Johan Moresco.

Foss A/S
Peter Henrik Kürstein-Jensen, administrerende direktør i Radiometer Medical ApS er fratrådt som formand og tiltrådt som næstformand for bestyrelsen. Peter Alexander Foss, direktør er indtrådt som formand for bestyrelsen og udtrådt af direktionen.

Grundfos Holding A/S
Niels Due Jensen er fratrådt som bestyrelsesformand for Grunfdfos Holding A/S til fordel for Lars Kolind. Jens Winther Moberg er herefter tiltrådt som næstformand.

Hewlett-Packard Danmark
Morten Gransøe er blevet ansat som ny direktør for HP Netværk.

TS Tech ApS
Dorthe Bech Sandholdt, Henrik Lausten Jørgensen og Thomas Sandholdt er alle indtrådt i bestyrelsen for TS Tech ApS.

TS Tech er en installatørvirksomhed der arbejder inden for elarbejde, marine & energi, it & netværk, lys & lyd, sikring & overvågning samt offshore-løsninger.

YIT A/S
Henrik Zederkof ansat som afdelingschef for "Energi, miljø og bygnings IT".

YIT leverer integrerede tekniske løsninger og serviceydelser til blandt andet byggeriet og industrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063