23948sdkhjf

BB Electronics vil øge bundlinjen

Forventningerne til omsætningen er de samme for 2011 som i 2010, men resultatet skal gerne forbedres i Horsens-virksomheden.
Med et overskud før skat på 2,5 mio. kr. og en stigning i omsætningen på 25 procent til 703 mio. kr. blev 2010 et godt år for Horsens-baserede BB Electronics.

- Vi har faktisk helt tilbage fra oktober 2009 kunnet glæde os over en stigende ordretilgang, som er fortsat ind i 2011. BB Electronics er derfor nu tilbage på et aktivitetsniveau som før den finansielle krise, siger adm. direktør Knud Andersen i en meddelelse om regnskabet.

Han peger på en mere strømlinet struktur med fokus på kvalitet, lean og logistik samt en ekstra indsats på de nære markeder som Sverige og Tyskland som primære årsager til fremgangen.

Samme omsætning, mere profit
Ifølge direktøren tyder meget på, at fremgangen fortsætter også i 2011, hvor målet er at øge profitten af omsætningen, som forventes at ligge på niveau med 2010.

BB Electronics – der i februar måtte sige farvel til salgschef Jan Ellegaard – var placeret som nummer 7 på en oversigt over Nordens største EMS-producenter, som Evertiq offentliggjorde i september.

Firmaet beskæftiger 680 medarbejdere i Horsens og kinesiske Suzhou.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.158