23948sdkhjf

Terma med nye leveranceaftaler

Terma A/S og Nordcad Systems A/S har indgået aftale om levering af Cadence OrCAD og Allegro værktøjer til elektronikudvikling.
Diagramtegning, komponentstyring, PCB design, analog/digital simulering, signal integritet og dokumentation vil fremover blive afviklet i det integrerede Cadence Constraint Flow for for tre forretningsområder i Terma A/S, der bl.a. udvikler løsninger til forsvars- og sikkerhedssystemer, radarsystemer og rumfart.

Løsningen vil give mulighed for betydelige tidsmæssige besparelser i designfasen – samtidig giver løsningen sikkerhed for, at alle designregler overholdes, hvilket er af afgørende betydning.
Design flow’et sikrer, at kravene til produkter overholdes - også i et eventuelt samarbejde med eksterne partnere.

Allan Skouboe, der er Director, Electronics Systems i forretningsområdet Radar Systems udtaler:

- Vi har i en periode søgt efter en afløser for vores gamle designsystem og har fundet, at Cadence løsningen bedst kunne matche vores ønsker og behov.
Da vi samtidig kan trække på Nordcad’s lokale support team, er vi sikre på, at den tekniske kompetence er til rådighed, så vi er godt hjulpet i forbindelse med fremtidige opgaver.
Vi kender Nordcad som en stabil og seriøs leverandør, som vi har haft et godt samarbejde med i over 20 år – og vi ser frem til at udbygge samarbejdet fremover.

Terma har sit hovedkvarter i Lystrup ved Aarhus samt danske faciliteter i både Grenå og Herlev foruden udenlandske faciliteter i Nederlandene, Tyskland, Singapore og USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125