23948sdkhjf

Nyt værktøj samler branchens overskudslagre

Electronic-Connect samler informationerne om de danske elektronikproducenters overskudslagre i en database, som skal lette kontakten mellem branchens parter.
I en tid hvor store dele af elektronikbranchen er ramt af problemer med leverancer, kommer et nyt værktøj nu til hjælp.

Electronic-Connect har således udviklet en database, som skal hjælpe aktørerne i den danske elektronikindustri med – populært sagt – at finde hinanden.

- Vi har lavet databasen for at hjælpe med at tømme overskudslagrene, samt for at kunne hjælpe producenter, der har problemer med at købe varerne ved deres normale leverandører, siger Bjarne Drews, der er den ene af to ejere i firmaet.

Åbne for henvendelser
Forud for åbningen af databasen har Electronic-Connect lavet en masse opsøgende arbejde, men der er hele tiden plads til forbedring. Muligheden for at producenterne kan sælge deres overskudskomponenter, er bare et af de tilbud, Electronic-Connect har til danske elektronikproducenter via hjemmesiden.

- Vi har kontaktet en del danske elektronikproducenter og fået Excel-lister med deres overskudsvarer. Disse varer er nu i vores database, og vi modtager meget gerne flere henvendelser, understreger Bjarne Drews.

Gratis de første 3 måneder
Systemet fungerer ganske enkelt: finder man en vare, man kan bruge, kontakter man sælgeren via systemet og så er dialogen i gang.
Selve forhandlingen er lukket, så kun de involverede parter i handlen kan se priserne.

Electronic-Connect skønner, at der ligger komponenter for mere end 100 mio. kr. på de danske lagre.

Det er gratis at tilmelde sig databasen i de første tre måneder, hvorefter der afregnes med et beløb i forhold til antal brugere og hvorvidt det er en er en producerende eller udviklingsvirksomhed.

Få nyheder fra Electronic Supply som RSS-feed
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078