23948sdkhjf

Første messegang for nordjysk elektronikproducent

Ravi Electronics har eksisteret siden 2015, men det er første gang, Esben Randers og Karsten Viborg viser deres fælles firma frem på elektronikmessen i Odense

Ravi Electronics i Aalborg producerer elektronik for kunder. Og kunder havde de to bagmænd Esben Randers og Karsten Viborg potentielt fået allerede om formiddagen på messens første dag. Det kunne de to engagerede elektronikmænd fortælle til Electronic Supplys udsendte. 

- Vi har fået et lead, en vi ellers ikke var kommet i kontakt med. De havde brug for den mikroelektronik, vi er eksperter i, fortæller Karsten Viborg.

Og det er også derfor de har valgt at bruge ressourcer på messen, for at møde kunderne. Dem man kender, og dem man ikke kender, som de to Ravi-partnere formulerer det og uddybder:

- Men det er også for at prøve det af. Og så naturligvis for se på det hele.

Tager gerne flere fra prototype til serieproduktion
Ravi blev etableret for bare tre år siden og i dag har en fleksibel SMD produktion på adressen i det østlige Aalborg, og firmet er samtidig konsulenter, som tager kunderne fra ide til færdigt produkt.

Så der er både prototyper og serieproduktion i ordrebogen. 

Nogle kunder får således udelukkende lavet prototyper, mens andre lægger mere omfattende projekter. Og så er der dem, der startede med nogle få prototyper og nu er i en mellemfase godt på vej mod en større serieproduktion på nogle tusind styk – og der er flere af dem på vej, fortæller Ravis to stiftere. 

- De er glade for, at hvis vi siger det (den bestilte prototype, red.) kommer på fredag, så kommer det på fredag, og i høj kvalitet.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126