23948sdkhjf

Ambu fremskynder produktionsudflytning

Flytning skal sikre nyhed på markedet allerede i år

Den danske producent af instrumenter til sundhedssektoren Ambu har sat fart på udflytning af en del af produktionen til Malaysia. Det skriver Børsen 

 Trækker hænger sammen med, at selskabet står foran lancering af et nyt instrument til undersøgelse af mave-tarm-området. Præsentationen kan ske allerede i næste kvartal, det første i selskabets næste årsregnskab. 

- De her produkter var i begrænset produktion i Tyskland, og det vil vi gerne accelerere, så vores produktion i Malaysia kan producere kommercielle produkter inden for det næste kvartals tid. Vi regner med, at vi i midten af første kvartal officielt kan lancere vores mave-tarm-produkt, siger Ambus administrerende direktør Lars Marcher til Børsen. 

Ambu har haft stor succes med salg af – primært – engangsskoper, der bliver anvendt ved undersøgelser af luftvejene.   

På sigt er virksomhedens fortsatte vækst koblet på nye områder, herunder Koloskopi (kikkertundersøgelse af hele tyktarmen), gastroskopi (kikkertundersøgelse af spiserøret, mavesækken og tolvfingertarmen) samt duodenoskopi (endoskopisk undersøgelse af tolvfingertarmen). Ambu forventer at have præsenteret produkter på alle felterne inden for to år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078