23948sdkhjf

Elektronikmesse sætter giganter på plakaten

Nokia, Eriksen, IBM, Microsoft og Google er blandt de 75 konferenceindlæg og workshops, som vil inspirere de besøgende ved E-18

Elektronikmessen E-18 har i år sammensat det største konferenceprogram i messens historie. 75 konferenceholdere står klar til at dele viden om de nyeste teknologiske trends, fremtidens elektronikproduktion og den generelle udvikling i elektronikbranchen. 

I programmet er der fokus på temaer som sensorer, wireless, Embedded High-End Computing, IoT og Produktion i Danmark. Men der år er der også helt nye temaer. Blandt dem Maker/DIY, Artificial Intelligence, Big Data og Future Trends, og der vil være konferenceindlæg fra blandt andet Arduino, Hackerspacet Labitat, Anyware og Analog Device. 

- Der er noget for enhver smag. Der er vores maker-spor, som kan give inspiration til, hvordan man kommer i gang med nye teknologier. Udover det er der en række spor, som fortæller, hvor teknologien er på vej hen. Samtidig har vi de mere nicheprægede spor om specifikke teknologier og produktion. Jeg syntes, vi er lykkedes med at skabe et unikt konferenceprogram, siger Morten Kreiberg Block, direktør i Arrow og aktiv del af planlægning af årets konferenceprogram.

Konferenceprogrammet er skabt i samarbejde med udstillere, samarbejdspartnere og messekomitéen bag E-18.

Anerkendte keynote speakers
Det er også lykkedes at tiltrække nogle af de helt store virksomheder inden for teknologi- og elektronikbranchen som keynote speakers til E-18.

Google er med for første gang til elektronikmessen. Det er Henrik Hammer, Customer Engineer Google Cloud, som vil holde to konferenceindlæg med titlerne: "Intelligent Internet of Things with Google Cloud IoT" og "Machine Learning for everyone with Google Cloud".

Jakob Vestergaard fra Microsoft vil fortælle om digital transformation. IBM sender Kim Escherich med indlægget "Ledelsens udnyttelse af teknologiens innovative kraft" og Claus Klint med indlægget "Partnerships within Internet of Things, Artifical Intelligence and Blockchain".

Nokia ser på de nye forretningsmuligheder, som det nye teknologiske landskab kommer til at rumme, og det vil vi kunne med 5G, som vi ikke kan i dag.

E-18 finder sted den 11. til 13. september i Odense Congress Center. Elektronikmessen bliver afholdt samtidig med den nye robotmesse, R-18. 

Læs mere om: E-18
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062