23948sdkhjf

Atea køber SCT A/S

Atea har købt SCT A/S, der er en specialiseret leverandør af storage og backup-løsninger. Med købet af SCT opretter Atea samtidig en helt ny enhed, Atea Server & Storage Solutions, der samler Ateas mange kompetencer inden for server, storage, backup og arkiveringsløsninger.
Købet af SCT styrker Ateas position som den førende leverandør af server og storage-løsninger på det danske marked.

Ateas datterselskab dmsave, Ateas forretningsenhed Data Center Solutions og det netop opkøbte storage-selskab SCT A/S vil sammen sætte agendaen i branchen under navnet Atea Server & Storage Solutions, når de tre enheder i dag bliver lagt sammen til én. SCT havde i 2010 en omsætning på DKK 60 millioner, og den nye forretningsenhed i Atea vil sammenlagt få en omsætning i 2011 på mere end DKK 700 millioner.

- SCT er blandt andet rigtigt dygtige inden for storage og backup på teknologier som Netapp og Commvault. Og netop disse teknologier ønsker vi at opprioritere i Atea, derfor er matchet så godt. Derudover passer vores virksomheder også sammen kulturelt, hvilket er et af de vigtigste fundamenter, når vi skal bygge de bedste løsninger til kunderne. Løsningerne tager udgangspunkt i kundernes behov og bygger på alle de førende teknologier, hvad enten det drejer sig om lokale løsninger i kundernes egne serverrum eller vores mange cloud-baserede løsninger, siger afdelingsdirektør Poul Bærentsen, som kommer til at stå i spidsen for den nye enhed og fortsætter:

- Samtidig med købet af SCT lægger vi alle vores kompetencer inden for dette område sammen til én enhed, fordi områderne i højere og højere grad smelter sammen. Og det giver vores kunder langt bedre mulighed for at få den mest kompetente og helhedsorienterede rådgivning, fordi kompetencerne nu er samlet ét sted.

- Muligheden for at blive en central del af den nye Server & Storage-enhed i Atea var udslagsgivende for vores beslutning om at sælge SCT. Vi drev en god forretning, men vi kan se, at vi med Ateas tilgang til markedet og den nye fokuserede enhed endnu bedre kan skabe gode løsninger og services til vores kunder, siger administrerende direktør Peter Laursen, SCT A/S.

De 22 medarbejdere fra SCT fortsætter alle hos henholdsvis Atea Ballerup og Atea Århus. Atea Server & Storage Solutions kommer dermed til at bestå af mere end 60 af branchens dygtigste og dedikerede medarbejdere.

- Med vores nye dedikerede enhed, vil vi til stadighed stræbe efter at give vores kunder ultimativ service. Kundetilfredshed er alfa omega for os, og vores filosofi er meget klar, vi vil levere branchens bedste løsninger og service til vores kunder. Kun på den måde kan vi opbygge langvarige relationer, som er til både vores kunders og Ateas fordel, siger afdelingsdirektør Poul Bærentsen, Atea Server & Storage Solutions.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079