23948sdkhjf

Machine-to-machine-teknologi tæt på gennembrud

Den lille sjællandske virksomhed Sim Service oplevede stor interesse for sin teknologi på Mobile World Congress.
Det Sim Service kan tilbyde er kort sagt teknologi, der kan få trådløse enheder til at kommunikere med hinanden via mobildata. Og den lille, danske virksomhed var blandt de 1.300 udstillere, der i sidste uge var at finde på mobiltelefon-messen i Barcelona.

- Det gik over al forventning. Man laver selvfølgelig ikke aftaler på sådan en messe. Men vi talte med både teleselskaber og andre mulige partnere fra blandt andet Afrika og Asien. Specielt dem fra Asien var helt pjattede. Jeg tror, det der trigger dem, er, at de kan lægge betjeningen helt ud til kunderne, udtaler Kim Wiig, der er partner og teknisk direktør i Sim Service, til Børsen

Potentiale i sundhedsvæsenet
På messen i Barcelona satsede Sim Service specielt på at komme i kontakt med de store teleselskaber med henblik på at få dem til at købe den danske løsning i stedet for selv at udvikle en.

Sim Service har eksisteret i fem år og har indtil nu leveret ca. 20.000 M2M-forbindelser. Inden for det seneste år er medarbejdertallet vokset fra fire til syv, og det understreger den stigende interesse for teknologien.

Blandt kunderne er fx Seas-NVE, der vil fjernovervåge deres elmålere og Logstor, der vil kunne spore lækager i fjernvarmerør. Kim Wiig ser et særligt stort potentiale inden for sundhedsvæsenet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08