23948sdkhjf

Ny hotel-ordre til B&O

Det genåbnede Grand Hotel Park i Gstaad er blevet spækket med elektronik fra Struer-virksomheden.
I anledningen af Grand Hotel Parks 100-års jubilæum har det eksklusive schweiziske hotel fået en komplet ansigtsløftning, hvilket blandt andet indebærer fjernsyn, musiksystemer og telefoner fra B&O.

Soveværelserne i de 94 værelser og suiter er som minimum udstyret med et 32" BeoVision 8 fjernsyn, og i de fire soveværelser i luksuslejligheden "My Gstaad Chalet" på 400 kvadratmeter kan gæsterne nyde de imponerende 65", som BeoVision 4 byder på.

- Bang & Olufsen formår at kombinere afprøvede teknologier med avanceret funktionalitet og leverer en exceptionel billed- og lydkvalitet. Samtidig er produkterne nemme at anvende, og det berømte design går aldrig af mode. Vi opdagede, at vores værdier for moderne hoteldrift med respekt for traditionen passer perfekt sammen med Bang & Olufsens værdier, fortæller hoteldirektør Jean-Yves Blatt.

- Vi er meget glade for at være en del af det nyrenoverede luksushotel Grand Hotel Park, der har nogle væsentlige værdier til fælles med Bang & Olufsen. Alle vores produkter og løsninger har det samme mål: At skabe den ultimative glæde og oplevelse. For at nå dette mål udfordrer vi altid det konventionelle, men vi går aldrig på kompromis med vores grundlæggende værdier, fortæller managing director Flemming Nielsen fra Bang & Olufsen Enterprise.

Udover fjernsyn er Grand Hotel Park også udstyret med B&O højttalere, musiksystemer og telefoner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219